HTML

háború

Folyton háborút vívunk, harcolunk, ellenségeket keresünk, mert harcolni könnyebb, mint dolgozni.

Friss topikok

Címkék

Archívum

Nem függesztik fel a Kohéziós Alap forrásait

2012.06.24. 12:46 pmarlowe

Először is 2004 óta irdatlanul nagy mennyiségű EU forrást sikerült lehívni és beépíteni a magyar városokba, utakba, informatikába, közigazgatásba, ivóvíz, gáz, csatornahálózat kialakításába, ipari parkokba, iskolákba, egyetemekbe, főiskolákba, óvodákba, játszóterekbe, energiatakarékossági programokba és még hosszan sorolhatnám. Ezek egy része a Struktúrális Alapból származott.

Ugyanakkor néhány százan nagyon meggazdagodtak ezeken a beruházásokon. Nézzétek meg, ma minden nagyobb város polgármestere milliárdos. Mit gondoltok honnan vették a pénzt? Az EU támogatásokból a városba beépített EU milliárdok 10-30%-ka a polgármesterek és a kivitelezők zsebébe vándorolt. Ezeken még osztozkodtak szocik és Fideszesek. 2010 óta ez már csak Fidesz business.

Nos, ha felfüggesztik a Kohéziós Alapokat, akkor vége ennek a jó kis üzletnek és a Vegyépszer Elekhez hasonlóan csődbe mennek a vállalkozó zsenik, és kénytelenek Monte Carlo-ba, vagy Hagyó mellé a priccsre költözni.

Továbbá, olyannyira sikerült a fél országot lebetonozni és le-díszkövezni, illetve becsatornázni, hogy már alig maradt üres hely. Olyan sok szép és modern épületben lézengenek a főiskolások és egyetemisták, hogy lassan több a tanár, mint a diák.Olyannyira gyenge a gazdaság, hogy a vállalkozók tízezrei mennek csődbe, mivel a magyar vállalkozók állam(kormány) függőek és nem piacfüggőek. Ilyen körülmények között nincs elég projekt, így alig lehet EU forrásokat lekötni. Talán ha Horthy-Szálasi és Rákosi-Kádár szobrokat is lehetne támogatni, jobb lenne a teljesítményünk az EU pénzek felhasználásában

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://marlowe.blog.hu/api/trackback/id/tr244607871

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása